Moj vikend

Hej!!
Vem, minilo je že kar nekaj časa od moje zadnje objave.. Zakaj? Cel vikend sem bila kar daleč proč od doma, interneta, polnega signala itd. :D. Kateri kraj? Polšnik. To je kraj, ki leži nekje na 700 metrih nadmorske višine.
 Tja sem šla z mamo, sestro in njenim fantom ter z nekaj družinskimi prijatelji. Iskreno, to ni moja najljubša destinacija za preživljanje vikenda, saj sem bolj "modern child" in si skoraj ne predstavljam dneva brez telefona. Brez TV in interneta pa še kar gre. Medtem, ko se je moj fant moral doma "učiti", smo se mi ob 6h v petek popoldne odpravili temu kraju naproti. Zdela se mi je cela večnost, preden sem prišla tja. Vendar pa vseeno moram priznati, da je kar lušten kraj.. Vendar vseeno destinacija za tiste, ki cenijo bregove, gozdove mir in non-civilizacijo. Drug večer se nam je pridružila še ena družina, zato smo zaradi manjših prostorov mi trije s sestro in njenim fantom odpravili k njemu domov - Šmartno pri Litiji. Tam sem spoznala njegovega psa, nad katerim sploh nisem bila navdušena - nemški ovčar (nikoli nisem marala velikih, slinastih psov, še manj pa jih, odkar me je tetin bernski planšar podrl na blatna tla). Sem pa spoznala novo prijateljico Lizo - to je njihova mačka, ki sem jo cartala kakšni 2 uri. Seveda sem morala posneti fotografijo:

Torej - DOLGČAS. Kaj počnete v prostem času? Ko nimate kaj početi in vam je dolgčas? Jaz gledam tv, grem v mesto, telefoniram, gledam razne serije, lakiram nohte... Včasih sem bila, priznam, veliko bolj aktivna kar se mojega telesa in športa tiče, vendar se trudim to spremeniti. 

Preden pa končam, imam še eno VELIKO prošnjo : 
Odločila sem se sodelovati za Zadovoljno meseca, zato bi VAS prosila, da kliknete na spodnjo povezavo in kliknete na : ODDAJ GLAS. Za vsak glas VAM bom ZELO hvaležna. Hvala :**

Uživajte v novem šolskem letu, tisti ki čakate na oktober še uživajte v počitnicah, ostali pa uživajte kjerkoli pač ste :* 

Love ya, Marcela



Komentarji

  1. Hey Lucia! Thank you so much for your comment. I really appreciate it. I would love to check out your blog and comment as well. And yes, we can follow each other :) Have a nice day :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, Polšnik je pa v naših koncih :) :) Predlagam, da greš na kak sprehod po gozdu pa malo fotkaš, če ti bo dolgčas, pa objaviš slike na blogu :)

    Drugače pa luštkan blogec :) Spremljam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Martina, žal tistega vikenda nisem na polno izkoristila, vendar bom naslednjič tvoj nasvet zagotovo upoštevala! ;).. Hvala :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar