***IDOL?***

Kdo je tvoj vzor, nekdo po katerem se zgleduješ, ti daje navdih za modo, itd.? Moj idol je Kim Kardashian, svetovno znana zvezdnica resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians
       Ko se je leta 2007 začela prva sezona KUWTK, sem takoj postala njena oboževalka, saj se mi je zdela zelo prijazna, nežna, modna, čeprav obenem trmasta in samosvoja.. Ampak nismo včasih vsi takšni? Tako že nekaj let spremljam, kaj se dogaja v njenem življenju na Twitterju, Facebooku in seveda na njeni uradni spletni strani, kjer neprestano objavlja slike iz njenega življenja. Je ena najlepših žensk na svetu. Čeprav mnogi govorijo, da ima "debelo" rit in da je slavna samo zaradi porno filma, naj omenim, da je bila znana že pred tem. Bila je stilistka in preurejala garderobe mnogim znanim osebam, kot so Paris Hilton, Lindsay Lohan, Brandy, itd. Ko pa je tožila video hišo in zaslužila $5mio, je s škandalom postala svetovno znana. 
       Kim mi je všeč tudi zato, ker ji je najpomembnejša družina, ravno tako kot meni. Je podjetna ženska, saj ima s svojima sestrama trgovine DASH, Kardashian Khaos, ravnokar se bo začela prodaja njihovih ličil Kardashian Khroma, linija očal, parfumov, obenem je producentka resničnostnega šova The Spin Crowd, itd. Je moj navdih za oblačenje, modo. Opažam pa, da postaja vedno bolj všeč tudi ljudem, ki jih poznam.. 






Kdo pa je tvoja ikona, idol? 

Love ya, Marcela 

Komentarji