Spoznajte me!

                                                fotografija za lepo sosedo 2012

Heeei!

Pa je prišel čas, da tudi jaz začnem pisati blog. Namreč, imam še cel mesec počitnic in časa na pretek, zato bom čim pogosteje objavljala stvari, ki se mi dogajajo, reči, o katerih razmišljam, ki so mi všeč, itd.
                   Za začetek - ime mi je MARCELA. Stara sem 19 let in prihajam s Ptuja, najstarejšega slovenskega mesta. Obiskovala bom faks smer - ekonomist. Rada imam ličenje, modo, svojo družino, fanta in živali, obožujem pa tudi Hollywoodske zvezde, zato redno spremljam TV program E!. Zaključila sem Srednjo ekonomsko šolo, vendar pa sem se prvotno podala v Maribor, kjer sem bila eno leto del super razreda smer tehnik oblikovanja - modni oblikovalec. Žal so me poti vodile v drugo smer. Sem živahna in zgovorna oseba, ki rada sklepa prijateljstva, velik del svojega življenja pa posvečam svoji družini, ker mi vedno stoji ob strani in me ima rada. 
                   
Kaj pričakovati v mojih blogih?
V svojih blogih bom objavljala svoje fotografije, kjer sem bila, kam bi rada šla, in na splošno kaj se trenutno v mojem življenju dogaja, dan za dnem. Veliko zabave, fotografij, mode, ličenja in še mnogo več!

Tako, sedaj pa ne bom več nakladala, od sedaj naprej je moj blog account aktiven! 

Love ya, Marcela

Komentarji

  1. heila, pozdravljena, dobrodošla . sem na hitrco preletela tvoj blog in se mi dopade. pa nimam časa zaj zvečer, ker je treba še za faks naredit. se mi dopadeš in te bom spremljala! lep večer

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar