What's in my shopping bag?

Kaj je v moji nakupovalni košarici? 

Torej, jesen prihaja.. Se je veselite? No, jaz se je ravno ne, ker mi ni najbolj pri srcu. Zakaj? --> Vreme, ker nikoli ne veš kakšno bo, in se potem težko primerno oblečeš. Mrzlo, sončno, dež, veter, itd.. No, je pa vsaj moda tista, ki osveži rjavo okolico in hladno vreme. Trendi to jesen? Definitivno športni čevlji s polno peto. Opazila sem jih v:
*Deichmann (29,90€)
*Tally Weijl (34,90€ ali 39,95€)
*Princess Shop (24,90€)
*Hit moda (24,90€)
*Top moda (24,90€ ali 29,90€)
*Exclusive (29,90)

Torej, jaz sem si svoj "hit jeseni" kupila v Deichmannu, ker so le tukaj lepi in udobni ob enem. V Princess Shopu so sicer super udobni, vendar ne tako lepi. V Exclusive pa so bili super lepi, vendar neudobni. Tako sem pa dobila oboje v enem. So enake barve, kot jih lahko vidite na sliki, takrat je bila to še edina barva, ki ste jo v Deichmannu lahko dobili, zdaj pa sta se rjavi pridružili še rdeča in modra barva. Rjava mi še najbolj ugaja, ker mislim, da pristaja barvi jeseni, obenem pa lahko kombiniraš z mnogo barvami. Fotka:

                                        Torej, shopping item Nr.1: Deichmann športni čevelj s polno peto

No, nadaljujmo. Kot vsaka "sveže pečena blogerka" moram tudi jaz imeti super fotoaparat, da lahko ovekovečim stvari, ki se mi dogajajo, outfite in mnogo drugih reči. Zato je moja nova pridobitev tudi fotoaparat Nikon L810, ki bo mi omogočil več objav na bloggerju. :) Fotka:

Shopping item Nr.2: Nikon L810


Pridobila sem tudi na številu lakov. Kupila sem 2 laka znamke DEPEND:
nr. 005 (pink)
nr. 223 (folija - srebrn)
Cena lakca je zanemarljivih 1,70€ kar se mi zdi zelo poceni, glede na to, da so lakci vedno več vredni (kao).  Želela sem si privoščiti OPI, vendar mi to pri tem mesečnem proračunu tokrat ni uspelo). Ravnokar sem lakca preizkusila in nastala je tudi fotografija. Barva ni za tiste, ki imajo raje bolj umirjene manikure, vendar jas nisem ena izmed njih. Fotka:


Shopping item Nr.3 : Depend nail polish Nr. 005 in Depend nail polish Nr.223


Ko sem čakala na nakup lakov pri blagajni v DM-u, sem opazila, da je paletka Essence Pocket Beauty: Glamour to go (eyeshadow) znižan s 3,23€ na 1,99€ seveda nisem dvakrat pomislila in že je pristala v mojih rokah. Vsebuje 8 super barv, ki se bodo super ujemale z mojimi oblačili za jesen 2012 zraven pa je še priložen aplikator. Tudi to sem preizkusila, barve izgledajo super, veliko bolje kot sem dejansko pričakovala, vendar nimam nobene fotografije make up-a, imam pa eno fotografijo, kako vse skupaj izgleda, da vam bo bolj jasno. Fotka:

Shopping item Nr.4: Essence eyeshadow - 01 eye love to travel

Za konec pa še izdelek, na katerega še bom morala počakati nekaj dni, saj mora podjetje najprej predelati aneks, nato pridem jaz na vrsto z dobavo. Komaj čakam, da ga dobim, saj sem si ga že doooolgo želela. Kaj? Novi Apple Ipad. Super bo, morda pa bom na njem začela pisati vse bloge. Seveda ga bom morala deliti z mamo in sestro, vendar me to sploh ne moti.  Fotka:


Shopping item Nr.5: Apple Ipad

To je vse z mojega septemberskega šopinga - zaenkrat. Kako se pa vam zdijo stvari, ki sem jih pridobila? Kaj si vi želite kupiti? Kaj ste si že kupili za vašo jesensko modo ali pač karkoli, kar vam bo polepšalo hladnejše jesenske dni? Odgovore mi zapišite pod komentarje, vsakega bom res vesela.

Tako, sedaj pa grem dalje uživat še zadnje dneve počitnic, saj se 1. oktobra začne novo študijsko leto. Vi pa uživajte, in se slišimo ob naslednjem blogu! 

Love ya, Marcela



Komentarji

  1. Heila, koliko si dala za fotoaparat ? tudi jaz moram počasi nabaviti novega

    OdgovoriIzbriši
  2. Cena je bila nekje 250-300€. Točno se ne spomnim. Dobiš pa jih za manjši denar, ker imajo ogromno akcij zadnje čase z fotoaparate :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar