Moj prvi! :)

REVIEW!


Heej! Kako ste kaj? Uživate in se grejete ob mrzlem vremenu v topli sobi pod odejo s čajem v rokah? Jaz se namreč ne, ker je zadnje čase samo hitenje sem ter tja, tako da mi zmanjka časa še za bloganje. Shame on me..


Torej, kot sem napisala, je čas za moj prvi review. Najprej ena velika zahvala za omogočanje le teh gre Anji iz Moja drogerija .Dva izdelka, ki ju bom malce predstavila, sta:

******NYX - ultra pearl mania loose eyeshadow, torej senčilo v prahu (glitters!!). Moje je v turkizni barvi, številka 14 --> ogled TUKAJ :)

Kot vsi vemo, je takšna ličila že sama po sebi dokaj težko nanašati, ampak nisem imela problemov - začuda ;) ..

Pakiranje je prikupno, majhno. Prozorna, plastična "posodica" s črnim pokrovčkom in črnim napisom. Čista klasika. Če si ličilo streseš na kakšno podlago, potem je okej, če pa hočeš s čopičem priti do ličila, pa nastane majhna težavica, ker je odprtinica dokaj majhna.

Pigment je super, odziven, močan. Brez podlage je dokaj medel, ko pa dodaš malce podlage in kapljico vode, pa dobiš tisti odziven močno pigmentiran odtenek. Je skorajda bolj primeren za nočni kot pa za dnevni makeup, če pa ste bolj drzne narave (kot jaz), pa je tudi primeren za dnevni makeup. Poudarjam, če ste bolj drzne ;) .. V nobenem primeru pa vas ne bo razočaral :) ..

Obstojnost - nimam pripomb, ker sem uporabila, kot že rečeno malce vode in pa NYX podlago nyx bazo za senčila - skin tone , ki vse skupaj še bolj dobro in dolgo obdržita na mestu. Senčilo sem imela kar nekaj ur, do večera, ko sem ga umila in naj povem, da ni bilo spremembe.

Aplikacija in tekstura je okej, malce bodite pazljive pri nanašanju. Bolje je, če prej naredite očesni makeup, nato pa puder in ostalo, ker je nekaj tudi ostankov na obrazu, vendar dokaj minimalno, glede na to, da je satenasto, bleščičasto senčilo. Drugače pa je načeloma nanos zelo enostaven.

Dobra cena za dober izdelek. Cena: 3,20€, kar je po mojih pojmih zelo dostopna in nizka cena, za tako kvalitetno znamko in sam izdelek. Naročite ga lahko tukaj na spletni strani mojadrogerija.si.

Tukaj pa lahko še pogledate fotke:

Od leve proti desni:
1. nanos brez vsega, samo senčilo
2. nanos na podlago
3. nanos na podlago z vlažnim čopičem


Moje preizkušanje:





The final look: 





****** NYX Slim Lip Pencil - Plush red 13

NYX Slim Lip Pencil / Svinčnik za ustnice 13 Plush RedDa, moja prva rdeča zadeva po lastni izbiri. Kot veste, nisem pristašica rdeče barve (at all!), ampak sem se odločila, da stopim iz škalice in za svoj prvi review uporabim vibrantne barve. In sem jih.


Torej, ta svinčnik za ustnice je, kot ime pove tanek. Barva je takšna lepa, rdeča, vendar ni premočna ali pa preveč medla. Je ravno tista zlata sredina, ki ti da možnost, da barvo uporabiš tako za nočni kot za dnevni "look". Celotni makeup naredi eleganten in res nimam pripombe. Jaz je nimam? Nekaj novega ;) ..

O "pakiranju" ne bomo razpravljali, klasični nyx, črni svinčnik s konico rdeče barve (barva svinčnika).

Pigmentirana je kar dobro, pripombo imam le pri samem nanosu, ki je malce težaven, če ustnic z njim ne le obrobiš, ampak jih naličiš v celoti - tukaj pride do različnih pigmentacij, ki pa se z malce truda takoj uredijo.

Za obstojnost dam čistih pet zvezdic, ker sem ga uporabila, ko smo šli na kosilo k sorodnikom in naj dodam, da je železno obstojen in je zelo primeren za dolgotrajno uporabo. Tu in tam malce popraviš po jedi ali kaj podobnega in je to to :) ..

Pri aplikaciji je zaradi same barve potrebno biti previden, kot pri vseh močnih barvah. Sama tekstura pa ni kremna, ampak bolj mat finiš. So elegant! ;)

Cena je 3,20€, kar mislim, enako kot pri senčilih, da je za kvalitetni izdelek cena zelo nizka, še posebej če se primerja z drugimi lip svinčniki v npr. drogerijah.

Kupite ga lahko TUKAJ :) na spletni strani Moja drogerija.

Še fotke:
Swatchev nisem delala, ker se mi zdi še najbolj smiselno, da se izdelek vidi direktno na ustnicah. Se pa opravičujem za slabo kvaliteto. Se bom popravila ;)





Upam, da vam je bilo to v pomoč. Če pa nimate ideje za božično darilo, pa je lahko to super del vaših daril, ki jih bo vsaka punca/ženska vesela :).

Hvala za vaše branje, vesela bom tudi kakšnih komentarjev. Lepo uživajte v veselem Decembru!


Love ya, Marcela










Komentarji

Objavite komentar