Crazy people ;)

Hej!

Danes nič o lepoti, kozmetiki, oblačilih in ostalih materialnih zadevah. Danes bom pisala o tem, kako imeti ob sebi osebo, ki ji lahko zaupaš, poveš vse o sebi, kar se ti dogaja itd. in obratno. Pa naj bo to fant, najboljši prijatelj ali karkoli. 

Včasih se vprašam, če še je to sploh mogoče? Imeti najboljšega prijatelja, ki bo RES ob tebi vedno, ko ga potrebuješ ali pa tudi, ko si čist okej.. Še obstajajo prave osebe, ki so iskrene, prijazne in ne gledajo samo nase, ampak tudi na ostale? Mislim, da je tega vedno manj.. Premalo.. Fant/punca - ne bom niti omenjala, da si pač poskrbiš, da je tisti pravi in da mu zaupaš čisto vse in še več. Ampak druge osebe, da se zjutraj zbudiš in si misliš, kako si srečen, da imaš nekoga, ki mu lahko gnjaviš ob katerikoli uri in katerikoli dan in delata skupaj bedarije, se zabavata in si zaupata? Je današnja družba res postala tako pokvarjena in vsi gledajo na to, da imajo čim več prijateljev, dejansko pa nimajo niti enega? Vsi samo hitijo, popajo slike na Facebook. Kaj pa izven Facebooka? Kaj tista pijača, na katero se gre enkrat na tri mesece pomeni, da imaš pravega prijatelja? Res sem razočarana nad folkom. Vsi se smehljajo, ko pa obrneš hrbet imajo toliko za povedat. Sicer to se ne sekiram, ker: What Susie says of Sally, says more of Susie than of Sally! Prekleta resnica, ki drži kot pribita.

V prvem blogu za 2014 --> tukaj  sem povedala, da je leto 2014 leto sprememb in novih stvari, ki jih hočem za boljšo verzijo sebe. Zato bom naredila konkretno čistko ne na družbenih omrežjih, ampak v svojem življenju. Skrajni čas je, da se rešimo ljudi, ki so ob nas samo takrat, ko nimajo nikogar drugega, ko jim je dolgčas, ko pa jih potrebuješ pa jih ni. In postanemo najboljša, srečnejša verzija samih sebe. Pa čeprav ostanemo skoraj sami! 

Želim vam čim več pravih ljudi okrog vas, čim več iskrenosti, zaupanja, prijateljev, partnerjev. Vseeno pa si zapomnite, da čez družine je ni! ;) 

Love ya, Marcela xoxo

Komentarji

  1. Se strinjam glede čistk, res je boljše met zelo ozek in dober krog prijateljev, kot pa širok in brez pomena...Tudi tebi želim isto in da ti uspe doseči zastavljene cilje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Thank you! Good wishes right back at you! :) xoxo

      Izbriši

Objavite komentar