torek, 12. april 2016

Slimtox tea

Hejla!

Evo dooolgo pričakovano objavo o detox čaju. Dobila sem ga od Slimtox.si in sem bila presrečna, ko sem ga prejela. Želela sem ga preizkusiti med drugim tudi zato, ker so detox čaji v zadnjem času postali pravi trend (da vidim, če je ves ta pomp okrog teh čajev realen).
Piti sem ga začela 22. marca pa vse do 4. aprila.

Kaj je Slimtox čaj?

Je detox čaj, ki je namenjen razstrupljanju telesa in dviguje raven energije v telesu.

Lastnosti:
* je 100% naraven
* bogat z antioksidanti
* pripomore k izgubi telesne teže
* pospešuje prebavo
* zmanjšuje napihnjenost

Pospešitev prebave in zmanjševanje napihnjenosti sta bila glavna razloga, da čaj preizkusim.

Sestavine dnevnega čaja:
Oolong čaj, ingver, limonska trava, kardamom, kopriva, pomarančni olup in pegasti badelj.Sestavine nočnega čaja:
Rooibos, kamilica, listi sene, pasijonka, janež, grško seno in aroma vanilije.Dnevni čaj ima zelo močaj okus po ingverju, zato mi je nočni veliko bolj všeč, se pa ga da vseeno popiti. Čaj sem pila nesladkan, ker si jih nikoli ne sladkam. Čaje sem se odločila piti, ker tako ali tako vsak dan popijem 1-3 čaje (janež mix) in sem želela, da imajo še neko dodano vrednost. Seveda sem čaje pila ob redni telovadbi (6x tedensko) in pa zdravi hrani --> to je pogoj za maksimalni učinek. Prav tako sem v obsegu trebuha izgubila kar 2 centimetra - SO HAPPY!Če ne veste kaj jesti, vam na svoji strani Slimtox.si ponujajo svoj jedilnik in to brezplačno. Super, kajne?
Ker pa je ena izmed lastnosti čaja ta, da pospešuje prebavo, se pripravite na poln mehur in bolj pogost obisk stranišča, še posebej po nočnem čaju.Pitje detox čaja vam toplo priporočam, seveda pa si preberite še vsa navodila, da bo izkušnja čim bolj prijetna. Pitje pa se odsvetuje osebam, mlajšim od 12 let, nosečnicam in doječim mamicam.

Čaj lahko naročite na tej povezavi --> Slimtox.si

P.S. če se odločite za nakup, vam ponujam še super KODICO za 10% POPUST ob nakupu: DETOX10

Vso srečo! Marcela.2 komentarja:

Spremljevalci