FREDDY VS. FAKE

Že dolgo sem razmišljala o tej objavi, saj opažam, da je veliko nasprotij in vprašanj o kvaliteti in razlikah med original Freddy hlačami in ponaredki. 
Zelo popularne hlače, odkar nežnejši spol da več na poudarjeno zadnjico. Pa so res vredne svojega denarja? Se bolj splača kupiti "ponaredek" in dobiti enak učinek?

Da prvo razjasnimo eno več kot očitno reč: dejstvo je, da vam te hlače ne bodo dale Kim Kardashian zadnjice, ampak bodo pa poudarile to, kar imate. Sama sem vedno želela preizkusiti te hlače, saj sem jih res nonstop videvala na Instagramu, kjer kraljujejo lepe zadnjice. 
Nisem pa želela zanje odšteti 80 ali več evrov. Tako sem se zatekla k mojemu dobremu prijatelju, Aliexpressu. Če želite ponaredek znanih znamk, ga tam skoraj zagotovo najdete. In tudi jaz sem jih. Za "male pare". Material je bil tanek, ampak zelo udoben, ni bilo tistih srbečih šivov in moram priznati, da so imele nekakšen učinek na mojo zadnjico. Vendar pa žal tiste, ki imate zares plosko zadnjico, iz njih ne boste veliko izvlekle. 
Ko sem jih kupila, še nisem vedela, kakšne so prave Freddyke, zato sem bila s poceni nakupom zelo zadovoljna. Do takrat, ko so se razparali prvi šivi. In to direkt na riti. Superca.. Bodo pa dobre za doma ali delo v vinogradu, sem si rekla in na hlače pozabila.

Kakšno leto kasneje pa sem sodelovala v nagradni igri, ki sta jo organizirala Freddy Slovenija in Tina Apostolova. Imela sem res prekleto srečo, da sem med vsemi sodelujočimi ravno jaz zadela Freddy WrUp sive hlače. Skakala sem do stropa, ker sem si jih res želela. Komaj sem čakala, da jih dobim in preizkusim in tako vidim tisto razliko s ponaredkom (ki btw oglašuje z originalnimi fotkami).

Za razlike sem naredila kar tabelo, da ne bom blebetala v tri dni in bodo vse informacije strnjene.


FREDDY ORIGINAL
PONAREDEK
Šivi
Natančni, močni
Zadovoljivi prvih nekaj nošenj
Občutljivost
Luknja z nohtom na notranji strani stegen (med oblačenjem)
/
Oblačenje
Zapenjanje z gumbi in zadrgo
Brez gumbov/zadrge
Material
78% bombaž, 22% elastan
Ni podano
Poudarjena zadnjica
9/10
5/10
Cena
79,90
7,90€
Prosojnost
Ne
Po nekaj pranjih, da
Vzdržljivost
Zmuckane po nekaj pranjih
Stanjšanje materiala po rednem pranju


Ponaredek z Aliexpressa:















Original Freddy WrUp: 












Levo ponaredek, desno original: 




ZAKLJUČNA MISEL

Ali so ene ali druge vredne svojega denarja, priporočam, da presodite same. Sama sem kar razdvojena. Če vam je vseeno za kvaliteto materiala, boste verjetno zadovoljne s ponaredkom, če pa želite polni efekt, vam pa priporočam investicijo v original. Učinek ni in ne more biti enak, saj imajo pri Freddy WrUp nekakšno gumo/silikon, ki zadnjico privzdigne (morem pa še dodati, da je ta, kljub pazljivemu pranju in sušenju kar izginila in s tem tudi nekaj efekta).

Upam, da sem zajela čim več informacij, če pa imate še kakšno vprašanje, sem vam na voljo spodaj v komentarjih ali na socialnih omrežjih (klik na up. ime):

Facebook:  NaturallyMarcela
Instagram: marcelaanzel

Želim vam lep začetek tedna in naj bo čim bolj uspešen! <3 

Marcela xoxo

Komentarji

  1. Hello, thanks for the information. xx

    OdgovoriIzbriši
  2. This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work. Please share good post on Best British Schools In Dubai also Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar