OOTD + nohti --> fotke

Heej! 

Kako ste kaj? Upam da super kljub muhastem vremenu. Jaz še vedno pridno odštevam dneve do rojstnega dne, ki je 29.5.2013. Še 20 dni!!!!
Torej na ta dan, v sredo se konča možnost sodelovanja v nagradni igri, t.i. "Birthday Giveaway-u". Tekom tega dne bom objavila 3 nagrajence, tako da bodite pozorni, če sodelujete.

V primeru da še ne in si to želite, lahko to naredite na moji Facebook strani s klikom TUKAJ! :)
Pogoj za sodelovanje lahko preberete v prejšnjem blogu (všečkanje Fb strani, delitev in komentar, da je opravljeno).



OOTD --> Outfit Of The Day

Sedaj pa k Outfitu dneva. Ker je že lepše vreme, so mi zelo všeč žive barve. Vseeeno pa zadnje dni ni preveč toplo, je kar muhasto vreme toplo - hladno, je temu primeren tudi outfit.


Pulover, ki je oversized, sem kombinirala z rjavim tankim paskom. Pulover je star nekje toliko kot jaz. Tako da je potreboval kar nekaj časa, da je "prišel nazaj". Je pa mamin - bil.
Pas - Bershka
Ker je manj več, sem dodala namesto torbice manjšo denarnico/torbico črne barve z zlatimi dodatki. - Tally Weijl
Namesto hlač sem oblekla pajkice/hlače, ki prav tako ne vem kje sem jih kupila, saj jih imam že od časa, ko še niso bile v modi.
In še za konec obutev - superge s polno peto, ki super izgledajo in so povrh vsega še zelo udobne. - Deichmann

To je to, za makeup pa sem izbrala nude šminko in črni eyeliner :) ..

STILLETO NOHTI!!!

Pa sem jih tudi jaz sprobala :) . Ne vem še sicer, kako dolgo jih bom imela, ker sem navajena malce krajših in oglatih nohtov, pa vseeno sem hotela nekaj drugačnega. Kako se bodo obnesli, vam sporočim v kratkem. ;). Naredila sem si jih sam, kot vedno. Za barvo pa sem izbrala mat mint barvo, s katero sem zadnje čase obsedena ;)..

Še fotka:


Kaj pa vi menite o tem trendu?

To je zaenkrat to. Jutri pa sledi prvi FF --> Fashion Friday :) .. Prav tako jutri grem v Zagreb, tako da blogec objavim v soboto :) ..

Lepo se imejte, komentirajte in delite z menoj svoje mnenje :)

Love ya, Marcela xoxo















Komentarji

  1. Ta trend nohtov je res nekaj posebnega! Najprej sem ga sicer zasledila pri pevki Rihanni, vendar preden ga bom lahko sprobala bodo morali nohti še ornk zrast (pa še moji se bol pravokotne oblike držijo._.) Pastelne barve so pa tako ali tako the best!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ewie, res je! Jaz sem se jih prvo branila in to konkretno, ampak zdaj so mi kul :D Jas sem si kupila konice in si jih naštimala, ker moji nikoli nebi take dolžine dočakali. Drugače pa yes za pastelne barve!! :)

      Hvala za komentar, Marcela xoxo

      Izbriši

Objavite komentar