Šoping - nakit

Nakit <3 


Heej! 

Uživate v malo hladnejšem poletju? Jaz sem se odločila za manjšo investicijo - bazen. Več kot očitno mi vreme ni naklonjeno, zato revež zunaj sameva, medtem ko jaz trpim ob bednem vremenu. Ok, saj ne rečem da ni sončka ali kakorkoli.. Ampak to zame ni poletje.. Ampak je kar nekaj.. Saj nisem heat freak, mi tudi ne paše, če so temperature over 30°C. Anyway, očitno so moji mrzlični nakupi za poletnimi oblačili bili malce nesmiselni.. Vsaj zaenkrat.. V upanju na boljše..

No danes bi se rada razpisala malce o nakitu. Obožujem nakit. Še posebej diamantke. Seveda si ne morem privoščiti pravih, ker sem le 20-letna smrklja s štipendijo, ki nima na računu več tisoč evrov. Sanjam, da jih bom enkrat imela. Ampak takrat.. Uf :) .. No do takrat pa bom kupovala kič, ki mi je všeč..

ZELO mi je všeč ZLATA barva... Včasih je sploh nisem maala, saj je srebrna my all time favourite. Vendar trenutno mi je zelo trendi. Tudi pri oblačilih, ki jih kupim sem opazila spremembo. Vedno dodajam zlate dodatke. Če je vzorec, bo verjetno zlat in ne srebrn.

Najprej naj se považim, da SEM OPRAVILA trening varne vožnje. Wiii, končno!!! Po adrenalinskem dnevu v avtu sem se odpravila v manjši šoping za nakitom. V Murski Soboti - kjer sem trening opravljala, je sestra medtem ko je zabijala čas, našla super trgovino z nakitom - Kleó. Ves nakit znižan za 70%. Not a good move.. Tam se mi je skoraj zmešalo. Če se ne bi znala brzdati, bi verjetno zapravila kup denarja. Ker pa je v meni kanček ekonomista polek fashionista, pa sem imela limit ca. 25€.

Kupila sem 2 zapestnici, 3 vrtnice za v lase, 4 prstane in 2 verižici. Kaj pravite, dober nakup ali ne? :)
No, poglejte spodnje fotke in mi povejte svoje mnenje :)


Vrtnice za v lase 

Beli zapestnici z zlatimi neti in "matching" uhani

 Prstani

Zlata verižica s turkizno barvo in srebrna verižica, ki se ujema z zgornjima prstanoma


Uživajte v teh ležernih dnevih!

Love ya, Marcela xoxo


Follow me on Bloglovin:

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/6217363/?claim=qxus4vjeuz7">Follow my blog with Bloglovin</a>

Komentarji

  1. zapestnice in uhani so ful dobri. :D všeč mi je tudi zadnja verižica turkizna. :D

    fajn nakup. xoxo

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar