VIP šov! + What's in my shopping bag?

Heej!

Kako ste kaj? Jaz sem super. Vem, da vsako objavo začnem na enak način. Ampak tako pač je :) 


!!!VID IN PERO ŠOV!!!


No, včeraj sem se z mami in sestro odpravila na Vid in Pero šov v Ljubljano.. Bilo je !!SUPER!!.
Izgledalo je nekako takole:

Ob četrt na šest smo se odpravile proti Ljubljani. Lilo je kot iz škafa. Tja in nazaj.. Rekli so nam, da moramo biti ob sedmih tam, ker se ob pol osmih začne snemanje. Zato smo želele malce pohiteti --> kar me je malce travmatiziralo, ker imam zadnje čase probleme z vožnjo po avtocesti (beri: blesavi tovornjakarji --> seveda ne vsi, le tisti, ki jim par kolesc manjka v glavi in vozijo malo sem in malo tja in skočijo ven na levi pas in prehitevajo). No, pa vendar smo pred studio Pop Tv/Kanal A prispele ob 18.45 uri. Vrata za gledalce so bila odprta in nismo vedele, kam naj gremo. Stopile smo noter, ker zunaj ni bilo strehe in je fajn deževalo. Aaaa, da ne pozabim. Na poti od parkirišča do tja se je vse skupaj začelo slabo, namreč: 
Oblekla sem oblekco, zato nisem želela obuti balerink, ampak salonarje. Not a good idea..  Začelo se je lepo, vendar sem spregledala na luknjo v asfaltu in PADLA kot vreča krompirja --> o moj bog. Sedela sem na riti, se smejala sama sebi. Na srečo ni bilo tam nikogar. Minuto kasneje se je pripeljal poln avtobus. Oh, sreča v nesreči. Imela sem potolčeno zadnjico, malce strgane pegice in seveda, tudi moji predragi novi čeveljci so jih dobili.. Kaj hočem, tako je bilo..
Nadaljujmo.. Ko smo stopile noter, je prišel eden izmed zaposlenih in rekel, da še nekaj vadijo, tako da ne moremo noter, da moramo počakati zunaj. Na dežju. Brez strehe pod glavo. Zravnani lasje. Ni dežnika.. Woohoo.. Just my luck. No, čakale smo do pol osmih (45min), ker se v resnici snemanje začne ob osmi uri. FML..

Končno so se odprla vrata. Dobile smo super sedeže, v drugi vrsti na levi strani tribune :) .. Najprej sta nas zabavala scenarista/komedijanta/tista dva, ko narekujeta, kdaj je potreben aplavz. Bila sta super smešna, nato pa so se z nami ukvarjali še glasbeniki iz VIP banda, ki so nam zaigrali nekaj pesmi. Naj povem, vse skupaj je izgledalo, kot da smo prišli na gledališko predstavo in ne kot gledalci neke oddaje, saj so se ves čas ukvarjali z nami in niti za trenutek nam ni bil dolgčas. 





Itak, fotkanje s sestro <3 :) 


Par resnic o VIP šovu:
- Vid in Pero ne pišeta sama scenarija za oddajo (no, to je dokaj logično)
- studio je zeeeeloooo majhen proti temu, kar vidimo na televizorju
- Vid je manjši od Perota (čudno??!?)
- SPAR Plus tekmovalka je bila vnaprej dogovorjena in ne naključno izbrana (me no lajki)

Snemanje je trajalo od 8°° - 22.30, bilo je zelo vroče, zato sem na koncu že kar malce čakala, da se vse skupaj počasi zaključi. Dobili smo še kartice za gratis Voyo dostop za en mesec, vmes so nam tudi postregli vodo. Prijazno :) 

Style shot: Zebra dress (New Yorker), črni salonarji (Tally Weijl), oblečen sem še imela pink blazer (random znamka), ki je na spodnji fotki in črni pas (Tally Weijl)

No, ko se je vse zaključilo smo se lahko fotografirali z Vidom in Perotom. Res sta pravi faci.
 In ne, nikjer nisem nastopala in nič, bila sem samo gledalka. Namreč, dobila sem nekaj smsov in Fb sporočil, kdaj bom na TV, da me lahko gledajo. Nein, mann. Čeprav bi bila takoj za :)))

Ker sem zvečer bila že zelo lačna, smo se seveda ustavile v McDonaldsu na enem "čizu" in pomfriju, kasneje pa še v Trojanah na yum yuum yum krofih. Najboljši krofi ever! Se strinjate? 
Ko sem prišla domov sem bila le še sposobna iti v kopalnico in spat. 
 

WHAT'S IN MY SHOPPING BAG? 

Že zeloo dolgo nisem objavila te kategorije. Čeprav sem kar nekaj nakupovala, se mi za vsako malenkost, ki jo kupim, ali kakšno krpico, ne da objavljat. Žal.

Tokrat sem za SAMO 20€ dobila tri zelo luštne zadeve. Aja, pa še črni salonarji za 8,99€. WAU!!!
Seveda bom objavila fotke, afkors :) 

-->Zebra oblekica<--
Prva je oblekica, ki jo lahko vidite na zgornji fotki z Vidom in Perotom --> zebra print --> animal prints are my love. Zebra je res moj favorit, ko pridemo do živalskih vzorcev. Čeprav se leopard najde v moji omari, je zebra top! 
Cena: 9,95€  



-->Črn pulover z roza srčkom <--
Črni pulover z roza srčkom. Najbolj srčkan pulover EVER! Padel mi je v oči že nekaj časa nazaj, pa se mi je zdelo pretoplo, da bi ga kupila. Včeraj pa se mi je zazdelo, da bi ga vseeno kupila, za udobno vožnjo v Ljubljano, pa ker je luštkan in ker je itak mrzlo in ga bom lahko nosila. Kombinira se lahko, kot vidite na sliki, s salonarji ali pa s supergami in celo trenirko. Kul :) 
Cena: 4,95 € 



--> Temno siv pulover z neti<--
Naslednji je temno siv pulover. Je takšen loose pulover, ki sem ga sama kombinirala z jeggins hlačami, pridejo super na pajkice, ker je dovolj dolg. Ima netke, ki so super popularni. Zelo všečno :) 
Cena: 4,95 €


Se zelo splača kupovati izven sezone, a? :) 

Kupila sem tudi salonarje, ki so stali 8,99€ v Tally Weijlu. Za znoret. No, čeprav sem z njimi konkretno padla, so vseeno fajn. So črni, lakasti, elegantni in so mi zelo všeč. Kupila sem jih zaradi VIP šova, verjetno jih pa več ne bom obula zaradi slabe izkušnje ali preprosto zato, ker ne bo prave priložnosti ;) 



To je to za danes. Mislim, da ste imeli materiala za branje prek dovolj. Upam, da nisem bila predolga. No, lepo se imejte, uživajte v preostanku vikenda!

Love ya, Marcela xoxo









Komentarji

  1. Sem gledala nocojšnjo odddajo in umirala od smeha.

    Super outfit, full luštni kosi.

    Naši trojanski krofi so pa itak legendarni. Mi že iz ušes ven gledajo oz. rečem samo, da sem doma iz okolice, kjer močno diši po krofih in vsi takoj vedo, o katerem koncu sLOVEnije govorim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mateja, res je bila smešna! :) Hvala.. Ja, trojanski krofi.. Uf, boljših še na svetu nisem okusila, tako da ti malce zavidam, da jih imaš blizu ;)

      Hvala za komentar!
      Lp, Marcela xo

      Izbriši
  2. iii super blogec. sem gledala včeraj oddajo. super je bila.:D sem se kar fajn nasmejala z onim o facebook profilu hehe.
    tale obleka je pa ful lepa in super poceni. bo treba pogledat, če jo še imajo. :) in puloverček ti ful paše.

    xoxo, nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nina hvala! Res je bila smešna :). Na Ptuju še so jih nekaj imeli. Hvala za komentar ;)
      Lp, Marcela xoxo

      Izbriši
  3. meni pa žal ni več nič smešno v tem šovu :\vse se mi zdi pod nivojem da ne govorim o prešvicanem Pero-ju
    so mi pa skoz všeč na koncu te 'zgodbe' in presenečenja, ko dejansko nekoga res razveselič(razen one biberke :P)
    hvala, da si delila dogodivščino z nami, lepo si bila urejena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, žal ni za vsak okus. Uf, ne zameri Perotu, ker je bilo v studiu vsaj 30º.. hehe.. To je super ja, da izpolnjujejo želje. Nina hvala tebi!
      Lp, Marcela xo

      Izbriši

Objavite komentar