Lipstick love! Pt.1

Heej! 


Že dolgo razmišljam o tem, kaj naj spišem v naslednji blogec. Ugotovila sem, da je najboljše, da se zakopljem v svoje šminke in z vami delim svojo zbirko. Kaj je boljšega kot šminka na ustnicah, ki naredi vsaki makeup look - so special! :) ? ...
Vse skupaj vam bom predstavila v dveh delih, da ne bo vse skupaj preveč :)


 

Fauvorite brands


Moje najljubše znamke.. Hmm... V bistvu je nimam.. Ponavadi kupim vse, kar mi je všeč, ne glede na znamko. Ko pridem domov in vse sprobam, je verjetno čas, ko ugotovim, katera znamka je ok in katera ne. Vseeno se na to ne oziram, ko pridem v drogerijo in se zaljubim v nek odtenek ;) .. 

Moja zbirka sestavlja:
*Shiseido
*L'oreal
*Essence
*Bourjois
*Coco Chanel
*Mac
*Bobbi Brown
*Catrice
*Revlon
*in še druge, ki so bolj "no name"  ;)



Fauvorite colors

Seveda moje najljubše barve šmink variirajo v rožnatih odtenkih. Včasih pa je med njimi tudi kakšen rdeč, čeprav še vedno najbolj ne prebavljam rdeče barve, je pa glede makeup-a all time classic že desetletja in to se ne bo spremenilo :) .. Še posebej pa imam rada tudi nude barve, ki se ujemajo z vsemi outfiti in barvami :)

  Photos:

 




 Kakšne barve pa vam ugajajo? Jaz se počasi privajam na rdeče odtenke, ker so res alltime classics in res kričijo glamur. 

 

Sledite mi na:

*Instagramu: MarcelaAnzel

*Facebooku: Keeping Up With Marcela --> klik :) 

 

Vesela bom vseh komentarjev :) Tisti, ki ste že v šoli, vam želim uspešno leto. Vsi ostali ( z menoj vred ) pa še uživajte naprej ;) ..

Love ya, Marcela



Komentarji

Objavite komentar