OOTD - school

Heej!


Kako ste kaj? Jaz imam neke "bittersweet" občutke, ker se počitnice končujejo in spet predavanja, izpiti, itd. Jutri je prvi šolski dan - vsš zadnji letnik, tako da sem se odločila, da po dolgem času spet objavim en OOTD - tokrat malce bolj jesenski ;) .. 


Sportwedges: Deichmann
Jeans: Tally Weijl
Majica: *črna - Two way
*modra - Two way
Jopica: C&A
Torbica: Purple
Verižica: Tally Weijl


Upam, da vam je všeč, kot pa veste, zmeraj kupujen na "budget-u", tako da so vsi moji outfiti in oblačila, ki jih imam (vsaj velika večina) poceni. Moje mnenje pač je, da ne rabiš izgledati dobro in se tako tudi počutiti le v dragih oblačilih. Včasih prisegam na kvaliteto, in za kak klasičen kos dam več denarja, včasih pa gledam tudi na kvantiteto in na to, koliko lahko dobim za določeno vsoto denarja. Na primer C&A, New Yorker, Tally Weijl so trgovine, ki niso ravno poceni (kadar kupujemo po rednih cenah) pa tudi kvalitetna niso. Zato zmeraj počakam na razprodaje, popuste ali pa na izvensezonsko znižanje. Zaenkrat se še je zmeraj splačalo počakati :) 


Pa vi, raje prisegate na kvaliteto in draga oblačila, ali gledate da boste za čim manj denarja dobile čim več? Lepo se imejte, se beremo! :) 

Love ya, Marcela

Komentarji

  1. Jaz imam tudi malo bitter-sweet občutke glede faksa :) lep outfit. lep začetek šole :)*
    J.
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Super Outfit. :-).
    Glede oblacil in cene... pri oblacilih ponavai raje kupim vec za manjso ceno, pri obutvi pa drazje in boljso kvaliteto. :-)
    Kar se tice majc, hlac itd imam raje ogromno stvari, ker se hitro navelicam. Imam pa glede jaken zimskih in plascev raje dobro kvaliteto in dam tudi nekaj vec.

    Lep zacetek sole. Xoxo

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar