My first ;)

Hej! 


Kako ste kaj? Vreme nam ravno ne dela usluge, kajne? Sezona kurjenja se je v bistvu že začela, tako da lahko spet zaštartam kamin in ne delam nič drugega, kot prebiram bloge, gledam serije in lenarim. 
Example: 

1) Essie - moj prvi :)


No, po nekaj prebranih blogih sem opazila kar nekaj navdušenk nad laki Essie. Sama bolj prisegam na OPI, vendar sem si rekla - zakaj pa ne :) .. Tako sem danes nabavila eno all-time-classic (zame seveda), kar je pink lakec. Želela sem nekaj jesenskega, vendar sem se na koncu spomnila, da v bistvu jeseni nikoli ne nosim temnih oblačil, ampak želim temne, rjave dni poudariti in jih obarvati z živimi barvami. In katera je boljša od pink, a ? :) 

Tako sem kupila Essie - Funny Face lakec. Super je. Moj prvi vtis je "amazeballs!". Lepi pigment, super čopič za nanašanje in še hitro sušenje. Kaj je boljšega. Seveda sem nohtke tudi pofotkala :) 


                         (p.s. bad photo) 


2/1) Essence 



Danes je to rožnato obarvan blog :) .. Nabavila sem tudi Essence šminko - Cotton candy - 10. Je super lepa, pinky, kremna in izgleda yummy!  :)


Fotka:





2/2) Essence


Počasi, a sigurno se bliža čas, ko bo spet vse v prazničnih vonjih in aroma,... No, malce sanjam, ker še je vedno september. A vseeno.. Ker sama obožujem takšne yummy vonje po pecivu in čajnih svečkah, sem danes na policah zagledala "glossy lipbalm" - strawberry cheesecake, ki tako lepo diši, obenem pa ustnice navlaži in jim da čudovit sijaj.. Všeč mi je in to zelo! :)


Fotka: 




Vam je všeč pink barva? Ali se jeseni raje zavijete v temnejše - vampirske barve? Vesela bom komentarjev, lepo se imejte!

Instagram: MarcelaAnzel
Facebook: Keeping Up With Marcela :)))

Love ya, Marcela <33









Komentarji

  1. :)

    No, še ena zadovoljna z Essiji. Tole šminko moram pa še probat, nekako nisem navdušena nad Essence šminkami - ampak mogoče je ta drugačna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je! Glede Essence šmink pa bom rekla takole, da tudi meni prejšnje niso bile všeč, so pa zdaj neke nove formule in odtenki, in so veliko boljše od "tastarih". Priporočam :)

      Izbriši
  2. ooo ful lep essie. :) love it.
    te essence šminke tudi meni ful odgovarjajo. imam nude odtenek in nameravam vzeti še kakšnega. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ooo hvala :) . Ja, ti kar vzemi, ker so res super :)

      Izbriši

Objavite komentar