Face Routine

Heej!


Vem.. Že dooolgo ne pišem nič. Razlog je že SPET bolezen. Že celi oktober in november. Vedno me nekaj doleti. Najprej prehlad, zdaj še virus. In kaj so posledice? Ne morem v šolo, ne morem delat in niti ne morem pisat bloga. Kako naj pofotkam stvari, medtem ko izgledam kot zombi in nisem sposobna za nič!?.. 

No, pa vendar sem se odločila, da medtem, ko počivam, napišem en blog, ki ga ne ovira kakšno fotografiranje ali karkoli. Zato pišem o rutini čiščenja oz nege obraza.

Glavna znamka, ki jo redno uporabljam že dolgo in moji koži kar ugaja je Garnier

Od te znamke imam:

*čistilni gel za čiščenje obraza Garnier Pure Active Fruit Energy- s sadnimi izvlečki očisti kožo in jo osveži. Je res super in mi res odgovarja. Čeprav ni namenjen odstranjevanju ličil, ga jaz vseeno uporabljam v te namene. Uporabljam ga tudi zjutraj, da je koža osvežena in sveža. Prijetno diši, je kot gel in je super! 




*čistilni tonik brez alkohola Garnier Fruit Essentials - z izvlečki grozdja. Uporabim ga zmeraj po tem, ko očistim obraz z zgoraj navedenim gelom. Je osvežujoč in kožo poživi. 



*Garnier Moisture Match - vlažilna krema, ki je "narejena posebej za vašo kožo" - v bistvu krema za več vrst kože (še vedno pa ni primerna za občutljivo, čeprav tako pravijo, ker ima preveč sestavin, ki niso primerne za takšen tip kože). Jaz imam tisto, ki obraz zmatira, imam pa mešano kožo. Suho in mastno --> naša prescious T zone (čelo, nos in brada). Uporabljam jo zvečer oziroma ob dnevih, ko pustim kožo dihati in ne nanašam ličil. Je zelo lahka in ne pusti mastnega filma na obrazu, obenem pa vseeno izjemno vlaži.



 --> moja krema :) 

*Garnier BB krema - je moja alltime favoritka. Da tisti kanček barve, da uravna barvo kože na obrazu, vseeno pa zelo vlaži in je super. Uporabljam jo vedno, ko se ličim. Najprej uporabim BB kremo, nato pa nanesem puder v kamnu. Izgleda precej naravno in super :) Na voljo sta dva odtenka, light in medium in meni ugaja light :) 


*Garnier Pure Active Exfo-Brusher Wash - v bistvu ga uporabljam kot piling enkrat ali dvakrat tedensko. No, to sem ga včasih. Zdaj verjetno enkrat na 2 tedna ali mesec, ker se nazadnje ni obnesel in mi je namesto prijetne kože pustil le nečistoče na obrazu za naslednja dva tedna. Je pa super in priročen, obrneš glavo, ven priteče čistilni gel, obrneš nazaj, in s krožnimi gibi premikaš po navlaženem obrazu. Po nekaj minutah obraz umiješ in Voila! .. To je to :) 



Garnier je edina znamka, ki mi je pustila takšne rezultate. Ker imam kar zapleteno kožo, je res težko najti pravo stvar. Zaenkrat mi ugaja in upam, da bo tako ostalo, ker so izdelki prijetni za mojo kožo, ne povzročajo nečistoč in seveda so po super cenah. 

To je to. Želela sem napisati in opisati le izdelke, ki jih uporabljam za nego in ne za ličenje :) Vesela bom vseh komentarjev, obenem pa mi lahko podate svoje mnenje o Garnier izdelkih.

Moja Facebook stran, ki jo lahko lajkate, če še je niste: Klik tukaj :)
Instagram: MarcelaAnzel

Lepo se imejte in uživajte v teh dnevih malo sončka, kar jih imamo; jaz pa bom medtem prebolevala virus in takole crkljala mojega mačka :) 

IMG_20131106_163313.jpg

Love ya, Marcela <3 xoxo











Komentarji

  1. u moji omari tut prevladuje Garnier:D

    OdgovoriIzbriši
  2. great post! these look like such great products!

    lifeisashoe.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. BB krema in tale Moisture match sta tudi meni super...Mi pa drugače njihovi izdelki za nego in čiščenje obraza na žalost ne odgovarjajo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sanja, tudi meni tisti piling ne dela usluge.. Kreme so pa res super, imaš prav :)

      Izbriši

Objavite komentar