XYZ

Heej!



Nisem vedela, kako poimenovati današnjo objavo, ker se mi zdi, da bom skupaj spisala vse, kar se mi pojavi v glavi, česar že dolgo nisem delila z vami itd..


 Že dolgo nisem objavila stvari, ki sem jih kupila zadnje čase. Malce jih je preveč. Aja, do naslednje objave jih niti ne bom :P .. 
Priznam, shopaholic v meni se je prebudil in se mu meša. Oz meni se meša. Ali pa mojemu finančnemu stanju, ki gre proti finančni krizi? Morda pa bom morala razglasiti osebni stečaj? .. Ojoj, se vidi, da nimam naslova objave, zato pa pišem bedarije. Ampak res, en teden bolehanja mi je dalo vetra. Očitno morem nekaj delati ali pa hoditi v šolo, da ne zapravljam denarja preko online nakupovanja. Moja strast, moram priznati. Ravnokar sem si naročila gelish oziroma uv lake, da moji nohti pridejo k sebi, ker so trenutno takšen polom, da me je kar sram. 

Tak dobro, kot pa me ta fotka opiše.. Shame on me.. ;) 


Aja, btw, trenutno bi se morala učiti poslovno logistiko, ker namreč jutri pišem kolokvij in se nisem še nič učila. Ampak klasika, ko se je treba učiti, je meni še zijanje v steno bolj zanimivo. Karkoli. Aha, naj še pojasnim, da sem cel teden bila bolna (kot sem že 12335440x povedala), potem pa sem včeraj zjutraj morala iti delat od osmih do treh, šla domov, se najedla in šla v mesto, nato pa že od osmih do polnoči nazaj, ker ima trgovina inventuro in smo šteli izdelke. Aha, danes ob petih zjutraj pa sem morala vstati in iti nazaj v trgovino, nadaljevanje inventure seveda, ki je trajala do enih. Doma me je hvalabogu čakalo kosilo, nato pa sem šla kar direktno spat. In spala sem par urc, zdaj sem pa tukaj. Sram me je, ker sem trenutno tako lena, da če bi me nekdo udaril, bi verjetno padla šele jutri. Ali pojutrišnjem. Ojoj, spet blebetam. 

Da malo razbijem ves ta tekst, sem se odločila, da objavim par Instagram fotk tega tedna, meseca, leta ali kakorkoli. Ma ne, saj niso tako stare. Ali pač? :P


Prvič v življenju spuščala zmaja :) 
#thatbitchwenthigh

Udobno ležanje v Christian Audigier for Ed Hardy Tattoo pajkicah in seveda moja crga, ki drugo ne ve, kot lenarit ;P


Ko je prišla menjava, se je Tai menjal z mačkom :D 
#snuggletime


My precious <3


My other precious
#botrca

Me without any makeup (btw ta fotka, ki ni nič posebnega je na mojem Instagram profilu rekordno lajkana, ima 140 lajkov in še naraščajo.. WTF? :P 
#notasinglefuckwasgiventhatday

#glamtime


Radio Ptuj
#microphoneinmyface


Outfit za na Radio Ptuj
#allleopard


Moja nova čudovita LED budilka
#loveit


#actinglikeafool :P



Selfie time1

Duck face - Fuck face


Don't wear fur, snuggle it! ;)
#nofurlover!


Sleeping beauty


Selfie 2


Priprave na zimo - kuhano vino in remi :D 


My baby <3


Stitched doll Halloween inspired makeup
#prvičmijeuspelonalepitiumetnetrepalnice!!
#woohoo :D 


Bussines time :D 


Nove, odštekane pajkice - Tally Weijl


Me and my baby že stotič - and no makeup :OOO :P 

Še vedno bi rada, da mi sledite na Instagramu: MarcelaAnzel 
Zelo bom vesela :D 

Kaj pravite na no makeup look? Ne moj, tudi vaš. Od vseh, ki gredo v svet nenaličene.. Je to grozno? je super? Je odraz samozavesti ali le lenobe in neurejenosti? Res me zanima vaše mnenje. Jaz imam pravilo, da so vikendi ali vsaj nedelje no makeup dnevi. In mi je vseeno. Še vedno se počutim urejeno, še vedno se počutim samozavestno. Verjetno to kar izžarevamo, to smo. Jaz ne skrivam svojega golega obraza. Takšni smo, kot smo. Resda, vedno kadar grem v trgovino brez ličil, srečam sto poznanih ljudi, kadar pa sem urejena v nulo pa nikogar. Ampak konec koncev mi to ni pomembno, ker sem kakšna sem. In če me poznajo vedo, da se znam urediti, da dam veliko na videz - ne me narobe razumeti. Ampak vseeno se najboljše počutim v trenirki (I collect them - Adidas is my favourite :P ), supergah in pa brez ličil. Dokler so lasje urejeni in čisti, mi je res vseeno. Pa nisem malomarna do svojega telesa. Ampak vseeno mora biti neko ravnovesje. Let the skin breathe je moj vikend moto :D ... 

Ojoj, koliko je že ura.. Jaz bi se že zdavnaj morala začeti učiti, ali pa vsaj prebrati kakšno zadevo. Ampak ne, namesto tega, bom pregledala vse Youtube videe in prečekirala vse mojbutik ponudbe - aja!! Zdaj sem se spomnila, kaj sem še želela dodati v današnjo objavo. Moj butik! Tudi tam imam account in sicer prodajam stvari, ki jih ne potrebujem. Ali so malo rabljene ali pa sploh nenošene. Moj nick je Marcelica. Ravno danes sem dodala dve novi zadevi, in sicer dve maskari: 
- Volume Million Lashes Excess by L'oreal : to je tale najnovejša, ko je ravnokar prišla v drogerije. Meni ne ustreza in sem jo le preizkusila. Zdaj pa miruje v moji omari za ličila in čaka na kupca. Cena: 15€ s poštnino.
Tako, da če ste zainteresirane, pišite na: marcela.anzel@gmail.com



- Telescopic by L'oreal - vse je enako kot sem zgoraj navedla, je čisto nova in le sprobana. Res mi ne ugaja, zato se je želim znebiti, da ne bo šla v smeti zaradi starosti :PPP 
Cena: 14€ s poštnino - za kakšne informacije ali karkoli pa pišite na zgoraj naveden mail :)


Zdaj bom pa verjetno nehala. Jesti nezdravo prehrano. Ali pa tudi ne? Ojoj, to je dilema, s katero se srečujem vsak dan, kilogrami pa se počasi kopičijo. Ampak ni še panike. Dokler je moj ITM ok in še bolj pomembno - dokler se dobro počutim v svojem telesu je vse ok, super, fino, fajn. Hah, saj ne da mi je en kreten rekel, da sem debela in da sem se nenormalno zredila? No, jaz bi temu rekla samo: "U stupid bitch. Razumi že enkrat, da shujšati ni problem. Biti ne zabit, kot nekdo, ki si dovoli kaj takšnega reči nekomu drugemu in postati pameten. To pa žal ni mogoče."
In yo face! :P 
Res me razkuri, ko se nekdo dela pametnega in druge žali, zato da oni pol izpadejo kao face. Priznam imam 174 centimetre in tehtam 64 kilogramov. Ne, sploh me ni sram povedati ali da bi se počutila nelagodno. Vseeno mi je :D .. To sem jaz. Če komurkoli kaj ne paše, ajde bok pa več sreče s kom drugim :D .. 
Jaz sem to kar sem, vedno bila, vedno bom. Ne spreminjam se zaradi nekih budal, ki se imajo za nekaj več. Še preziram jih in se mi smilijo. Ker ne vedo, kaj zamujajo. Raje imam enega, a pravega prijatelja, kot pa sto takšnih, ki se pretvarjajo. Pa ti? Se počutiš dobro v svoji koži? Si kdaj naletel-a na kakšno budalo, ki se je norčevala s tebe, zato da je prikazal sebe kot nekega heroja? 

Povejte mi svoja mnenja in čimveč komentirajte, ker bi rada vedela, kako je to pri vas :) ..

Zdaj pa bom res nehala blebetati in se spravila učit.. Ni mi, ampak kar se mora, mora se :D 

Vi se pa lepo imejte. Uživajte v nedeljskem deževnem večeru in se beremo! :) 

Love ya, Marcela





Komentarji

  1. ti maš pa res ene najbolj lušnih živalc :D! tist mal bol debel mus je tko lep :D! aaa, js mam najraj take zavaljene mucke, haha :D

    glede make-upa pa je pr men tko, da tut če že kej uporabljam je to maskara in barvica. Drugo se mi zdi, da ne rabim oz niti ne znam uporabljat. Kr zavidam kdaj puncam, ki znajo ustvarjat neverjetne make-upe :D!

    pa tista #glamtime slikca, je ful lepa :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, hvala :) .. Res je pravi fluffy kitty.. Ima dobrih 7kg, toliko o zavaljenosti hehehe :D ..
      Super zate, da uporabljaš maskaro in barvico. Vzame veliko manj časa :).. Hehe..

      Oh, hvala lepa, in hvala za komentar :))

      Izbriši

Objavite komentar