Christmas tag :)

Heej!

Že pridno sodelujete v mojem giveawayu? Če še ne, potem pohitite in preberite kako TUKAJ :) .. 

Jaz pa imam malce malce več časa za tipkanje, zato sem se odločila, da tudi jaz odgovorim na vprašanja, postavljena v Christmas tagu. Upam, da so vam zanimiva. :) 


Ti je ljubša prava božična smrečica ali umetna?
Definitivno umetna. Kakor pri krznu in vseh stvareh, kjer ni potrebno uničevati narave ali živih bitij. Tako, da umetna, ker jo imamo lahko vrsto let in ne uničujemo narave :) 

Si v kavarni, v decembru, kaj naročiš? 
Hmm, s kančkom sramote bom morala napisati kuhano vino. Heheheh :) .. Seveda, če NE vozim. Ko pa vozim ali pa mi pač ni, bo moja izbira verjetno čajček :) (ampak definitivno ne Magic Moment - eew).

Kaj je tvoja najljubša barvna shema pri dekoraciji smrečice?
Katerakoli barva mi je všeč, seveda če je kombinirana s srebrno ali zlato barvo. Nacirana do amena in pa seveda lučke ne smejo manjkati - ali so enobarvne ali pa mešane :) .. 

Dajati ali prejemati? 
Sigurno dajati. Res je, da tudi rada prejemam (kdo pa ne??), ampak ni ga lepšega, kot po več tednov spremljati nekoga, videti kaj si res želi, nato pa ga presenetiti z darilom in videti zadovoljstvo na obrazu te osebe. Res je super občutek! 

Mince Pie ali ne? :) 
V bistvu sem morala poguglati, kaj sploh to je. Tako da NO to Mince Pie.. Bi pa poskusila :) .. 

Kaj je tvoje tradicionalno božično kosilo?
Bi rekla kar goveja juhca, kak puranji dunajski, solata in pražen krompir. Klasika :D 

Moda na božični dan?
Udobje je številka ena in je na božični dan zelo pomembna zadeva. Še vedno pa gledam na to, da vse skupaj izgleda praznično in luštno. Tako da bleščice ali kakšni dodatki so obvezni. Običajno pa zraven oversized pulover, pajkice in pa debeli zoknčki. (obsedena z nogavicami) :P .

Tvoja najljubša božična pesem?

Train - Shake up Christmas


----->>><<<------


Tvoj najljubši božični film?
Sam doma, afkors!!! Sigurno bo letos spet na sporedu, tako kot je že odkar se spomnim. In sploh me ne moti, gledala sem ga že xyz krat in še vedno me nasmeji in mi polepša praznike :)



Odpiranje daril - kdaj? 
Naj povem, kako je to včasih bilo. Ko sva s sestro bili manjši, je bila seveda, takšna kot je tradicija, navada, da odpremo darila zjutraj. Zdaj več temu ni tako. Darila zavijemo, postavimo smrekico, vmes poslušamo praznične komade, nato okrasimo še ostalo hišo in postavimo darila pod smrekico.. Mine pet minut in že raztur, odpiranje daril in druženje :) .. 



To je z moje strani zaenkrat vse, upam da so vam odgovori všeč. Tagam pa VSE blogerke, ki bodo to objavo prebrale, in upam da odgovorijo na vprašanja, da vidim, kaj pravijo :) .. 

Moja FB stran: KeepingUpWithMarcela
Moj Instagram profil: MarcelaAnzel

Love ya, Marcela



Komentarji

  1. Jaz sem tudi gledala Sam doma že neštetokrat in ga še vedno rada pogledam. Je film, ki ga gledam skoraj vedno, ko je po televiziji :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sam doma je res klasika na božič :) Morem pa priznat, da mi je mogoče celo ljubši film The Holiday :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav imaš! Joj, dobra ideja za božične filme :) Morem pogledat :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar