Holiday Makeup Nr.2

Heej! 


Uživate med prazniki? Uf, jaz sem se prenajedla in imam dovolj za letos. NOT :D .. vse te tradicionalne praznične jedi --> om nom nom ;) .. 


GIVEAWAY
Najprej naj zapišem ime moje zmagovalke za giveaway --> TINA KRESLIN. Tini čestitam, vsem ostalim, ki so (ste) sodelovali pa želim vesele praznike in še lepše in srečnejše novo leto, polno ljubezni, zdravja, vsega v glavnem! :***



Ok, vem, da je Božič mimo, ampak vseeno vam želim najlepše preživete praznike!! <3 :*** xoxo


Holiday Makeup Nr.2

Začnimo pri obrazu. Glede na to, da sem prejšnjič uporabila srebrne odtenke, sem tokrat uporabila zlate in pa rjave. Ni tako dramatičen kot prejšnji, sem pa zato uporabila rdečo šminko. Nikon še vedno ni v uporabi, ker so baterije, ki sem jih kupila prešvoh, tako da bo za kvalitetnejše slike potrebno še malce potrpeti (i'm sorry). Sem pa se vseeno potrudila, kolikor je le šlo, da vam čimbolj približam celotni izgled. 





Kaj pravite? Vam je všeč? :)


NOHTI

Tokrat žal nisem sama ustvarjala, ker so prazniki prinesli pomanjkanje časa --> obiski, rojstni dnevi ipd. (Gaby, če bereš: Vse najboljše :***). Sem pa vseeno izbrala nekaj dizajnov, ki so tako prikupni, lepi, elegantni, nekateri pa spet drzni (u know me..) .. Upam, da vam bodo dali malce navdiha za ustvarjanje prazničnih nohtkov, dokler je še čas za to :) 




Evo, dragi moji, to je za današnjo objavo vse, upam, da vam je všeč :) Rada vas imam, lepo se imejte med prazniki, preživite jih odgovorno in uživajte na polno!! 

Love ya, Marcela xoxo

Komentarji

  1. Ful lep make-up, meni nikoli ne uspe simetrično narisat :( zanimiv blogec, te spremljam! :)
    če želiš lahko tudi mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sploh nisem dve leti potrebovala, da ti odpišem na komentar.. Res oprosti .. Hvala! Sem pa v tem času ugotovila, da so tudi obrvi del obraza :)) xoxo sigurno te bom spremljala :)

      Izbriši

Objavite komentar