My first :) or Holiday Makeup Nr.3

Heloou! 


Kako ste kaj? Jaz sem kar super. Zakaj? Ker sem dobila v roke svoji prvi Lime Crime šminki. Vesela? Ma kje, presrečna :D .. Hehe.. Malo pretiravam, vem. Ampak res sem tako dolgo čakala, da bi ji kupila in končno sem našla dva odtenka zase (plus malce znižani sta bili) in bang! sta že moji. Nisem bila dovolj pogumna, da bi ju kupila v redni ceni, tako da zdaj, ko sta bili znižani pa sem ju naročila brez obotavljanja (ličila.si). Aa, naj še pojasnim, da vse skupaj ni bilo podarjeno, sponzorirano ali karkoli podobnega :) .. 

Torej, kupila sem dva odtenka. U know me, morala sta biti v rožnatih ali vijoličastih odtenkih, ker to so moje topšit barve, hehe.. No, pa poglejmo ;) ...

Nr. 1: Lime Crime - Airborne Unicorn



Kaj naj rečem. Wau! Škatlica je popolna, prav tako embalaža s srebrnim samorogom in napisom Lime Crime. Pigment? Ojoj, navdušena! Sploh ne potrebuješ veliko produkta, da se vidi pigment šminke. Obstojna je in to zelo. S sloji nanosa pa se še bolj vidi pigmentiranost izdelka, ki je res čudovit. Zares sem navdušena na tem. Sigurno ne bi ugotovili, če tega ne bi napisala, a? ;) Ne bom nič dolgovezila, res je super, odtenek je vijoličast, morda v živo še lepši kot se vidi na fotkah, tako da res priporočam! P.s. so pa veganske in cruelty-free. Pika na i, kajne? :) 





Nr.2: Lime Crime - Great Pink Planet





Drugi odtenek je čudovit. Sicer morem priznati, da mi je taprvi odtenek malce lepši, ampak tudi ta mi je reees zelo zelo všeč in verjetno bosta obe kar hitro šli papa ;) .. Tale je živo roza, izgleda super, ima kar shiny finish. Pigment je za dol past, prav tako obstojnost itd. Skratka, lastnosti imata kar enake. Fotka:



Da dodam, zraven sem še dodala idejo za "holiday look". Črna barva s čipko bo dala eleganten videz, kodri pa temu dodajo kanček igrivosti, lahko pa greste z eleganco naprej in imate "sleek" ravne lase. Temu lahko (kot sem jaz) dodate kito ali pa hmm, ne vem v bistvu kako se temu reče: vzela sem dva pramna las in ju ovijala enega preko drugega (rezultat je viden na fotografiji z Lime Crime Great Pink Planet). Kitko pa lahko vidite na fotki za Airborne Unicorn. Všeč ali ne? 

<3 Nohti <3

Ko sem že govorila o eleganci, se mi zdi, da je žamet ena izmed elegantnih stvari. Ali pač? Ideja za novoletno manikuro je žamet na nohtih --> Essence Velour Powder. Izgleda super. Drug nasvet pa so bleščice. Konec leta je vedno priložnost za izrabo bleščic do konca ;) .. Odgovor: OPI (ali pa karkoli bleščičastega in cenejšega) :) 




Komentirajte, bom zelo vesela :) Lepo uživajte med prazniki, ravnajte odgovorno in srečno v novo leto!

Love ya, Marcela xoxo


Komentarji

  1. Prva je meni tudi lepša :) In dizajn je res čudovit<3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, super so to naredili. Še kvaliteta je top :)

      Izbriši
  2. Meni je pa druga, ful hudi barvi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verjamem, prva je malce bolj drzna :). Barvi pa sta res lepi ja. V živo mogoče še bolj kot na fotkah :)

      Izbriši
  3. Meni je druga bolj všeč in zame bolj nosljiva :) embalaže je res huda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, naj ti povem, da se ti to verjetno zdi po fotkah. Ker ko vidiš v živo, je tale Great Pink Planet veliko bolj udarna kot pa taprva. :D

      Izbriši
  4. paše ti. Meni taka barva zihr nebi pasala:) no sicer sem ful nenavajena šmink:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) . Mogoče pa bi ti, moreš poskusit. Jaz včasih tudi nisem bila "lipstick person" pa zdaj skoraj ne morem brez šmink ;)

      Izbriši
  5. Lime Crime ima res prelepo pakiranje...je pa meni osebno drugi odtenek ljubši :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prva šminka itak da zmaga. Pa kitka tudi :D

    OdgovoriIzbriši
  7. prekrasna odtenka (super ti pašeta!) in pakiranje je tako 'adorable'<3 :)
    koliko pa stane ena šminkica? si moram kak odtenek nabavit, ker sem nora na šminke :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Pakiranje je res edinstveno ;).. na ličila.si stane ena 18/19€, ampak jaz sem ju ujela v znižanju. Prečekiraj spletno stran, mogoče je kakšna razprodaja :) xo

      Izbriši

Objavite komentar