OOTD × 2 + HOLIDAYS :) (giveaway)

Heej! 



Spet sem našla malce časa za bloganje :D .. Kako ste kaj? Jaz se grejem pod odejo in razmšljam, kaj vse bi spisala v to objavo.. 

Za začetek je outfit, zeelo podoben tistemu, ki sem ga objavila že kar nekaj časa nazaj --> tukaj :). Vrhnji del je isti, star mamin pulover, ki je verjetno starejši od mene ;) .. Ampak mi je ZELO všeč, zato sem se tudi odločila, da ga uporabim. (pri vseh oblačilih uporabim v dveh objavah enako stvar,a?). No tako je in tako mi je všeč. Sicer pa imam dva outfita za danes :D .. En je od predvčerajšnjim in en od včeraj.


 No, drums roll.... Ta da:

Style shot: 
Škornji: Bella (34,90€)
Torbica: Two Way (znižana na 16€)
Pas: Tally Weijl (xy € - nimam pojma ;) ) 
Pulover - vintage
Jeggins - nakitko.si (cca. 12€)

Zlata in črna sta moji go-to barvi to "zimo", če lahko našemu vremenu tako rečem.. Zraven pa želim dodati vibrantne, močne barve, ker se mi zdi, da je to pusto vreme treba popestriti, in če ne gre drugače, pač z živimi barvami oblačil ;) .. 

Vedno sem bila pristašica srebrne barve, ves moj nakit je iz srebra, srebrne barve. Zadnje čase pa te barve sploh ne maram, pa sploh ne vem zakaj. Okej, srebrnina še je vedno top, ampak kič pa --> jok, brate, odpade :P <-- .. Tako, da sem od poletja naprej delala na tem, da sem kupovala le zlate dodatke, katerih pa se je do danes kar nekaj nabralo in še vedno jih pridno kupujem. Po normalnih cenah, seveda (razen kakšen kos, ki se mu res ne morem upreti.

No, in takšen kos, ki se mu nisem mogla upreti je ravno v naslednjem outfitu, od včeraj --> statement necklace, verižica, ki ima takšne detajle, ki so se šele začeli pojavljati v USA in so pri nas le tu in tam. Seveda pa mora ugajati stilu, ker pač ni za vse. No pa si poglejte:

Style shot:
Jeans: Tally Weijl (17,90€)
Pulover: Tally Weijl (12,95€)
Verižica: (13,95€)

Res mi je takoj padla v oči, in v glavi sem si že naredilo kombinacijo verižice s tem puloverjem. Izgleda mi tako chic in naredi celoten styling zelo poseben. In po mojem ga ni čez klasično belo barvo in pa zlate dodatke. 

Kaj pa vi mislite, sta outfita go 4 it ali no go? ;) 


No nadaljujmo..

Želela sem vam pokazati, da sem se že začela prepuščati prazničnemu vzdušju.. Ker imam takšno srednjo zaveso, ki mi dopušča malce ustvarjalnosti, jo vsako leto okrasim z božičnimi okraski. Vem, da sem kar hitra, ampak celo leto čakam na božične praznike, nato pa je hitro konec in spet sledi čakanje. Zato sem zadevo letos pospešila. Tudi darila sem že začela kupovati in jih skrbno skrivam :) .. Verjetno zato, ker bom morala vse vikende garati za blagajno, medtem, ko bodo vsi drugi uživali v prazničnem nakupovanju in bom jaz lahko le opazovala ;) .. 

Evo, poglejte moje okraske (kiči miči :P ) 


Zgoraj lahko vidite moj Milka okrasek, ki sem ga dobila, ker sem kupila Milka izdelke v vrednosti več kot 5€. Je na baterije in spreminja barve in je tako luštna :) .. 
Potem spodaj od leve proti desni lahko vidite naš venček (verjemite, v živo izgleda veeeliko lepše + sestra ga je malce zažgala, hehe ) - no v bistvu je bolj aranžma in ne venček kot tak. 
Drug po vrsti je en izmed treh kraguljčkov, ki visijo na zavesi in so zelo prikupni. 
Tretja je roža pink barve z ooogromno bleščicami in je tako lepa.. 
Na ta zadnji sliki pa lahko vidite celoten izgled, ki je malce tako tako, zaradi svetlobe, in zato, ker je vse skupaj malce "zmrdano" .. 

Kako se vam zdi? Preveč ali čist okej za praznike? ;) 
Nacirano pač :P .. 

Nič, lepo se imejte, šibam dalje. Toliko glejte, da vas danes parklji ne odnesejo in upam, da vam Miklavž kaj lepega prinese :) 


Aaaa, p.s. : v decembru bom imela tudi PRAZNIČNI GIVEAWAY, ki bo sestavljen iz večih drobnarij, če me spremljate, potem veste, da bo to nek paketek iz kozmetičnih zadev in kakšnih luštnih okraskov ali pa nakita, tako da pridno spremljajte moj blog, in mogoče boš prav ti tista oseba, ki bo prejela moj božični paketek :) 

Lepo se imejte, love ya, Marcela xoxo




Komentarji

Objavite komentar