One Republic!

Hej!

Me je kar malo sram, glede na to, kako dolgo nisem nič spisala. Razlog za to? Kaj pa vem, eno z drugim in ostala sem brez navdiha. Sem pa bila na koncertu One Republic v Grazu, karto sem dobila od predrage mame in sestre za Božič ;) . Bila sem presrečna in navdušena, ko sem izvedela kam grem, ker so skupina, ki jo poslušam že od njihovega začetka. Kaj naj rečem, dečki obvladajo ;) 

Torej, na poti tja, sploh nisem imela občutka, kam grem in da jih bom dejansko videla in slišala v živo.. Koncert je bil ob osmih. S sestro sva bili tam že ob šestih - zunaj na mrazu. Naj dodam, da so ob sedmih komaj začeli spuščati ljudi v dvorano. Ko sva šli v dvorano, je bila ta skoraj popolnoma prazna, vseeno pa sem bila navdušena.. Stala sem v "drugi" vrsti, takoj za tistimi, ki so bili nalepljeni na ograjo okrog odra :) Z veseljem bi ostala tam, ampak je bilo žal zračenje preslabo, jaz pa sem preveliki cry baby ;).. Malce mi je postalo slabo, zato je moja prijazna sestra šla po kozarec pijače (5€)! Medtem ko se je dvorana polnila je dekleta za menoj preprosto "zmanjkalo" - očitno je tudi ona cry baby heh.. Ko pa sem videla še reševalno ekipo in posteljo pa sem ugotovila, da je čas, da še jas spokam par vrst nazaj. Ko sem končno zadihala, sem se, zraven vseh ostalih, vsedla na tla v dvorani in nestrpno čakala. 

Ko je bila ura osem sem upala, da bodo prišli na oder.. V resnici je prišel en pevec s kitaro, vem samo, da mu je ime Jake. Ni slabo pel, super je igral kitaro in bil rahlo smešen. Po tem, ko mu je za trenutek mikrofon prenehal delovati in še po tem ko je skakal po odru, da se mu je kitara izklopila z ozvočenja je minilo pol ure in je dečko počasi spokal, mi pa smo bili navdušeni, ker smo mislili, da bodo pa končno prišli na oder :)
 Spustili so veliko belo zaveso. Točno ob pol devetih. Le ta se je na eni strani odtaknila z držala in čakali smo uro in pol.. Ob devetih pa so končno prišli težko dočakani One Republic. Tako sem bila navdušena, napol v solzah, da si prvih treh pesmi sploh nisem mogla peti :D Boljšega koncerta si v življenju ne bi mogla zamisliti. Vokal, band in vse je bilo tako popolno, da znoriš! Res so top! Koncert je trajal dobro uro in pol. Vmes smo fotkali in snemali, jaz sicer bolj malo, ker sem želela čimveč doživeti tam in ne doma, ko bi te posnetke gledala :) 

Potem sem cela navdušena in napol brez glasa počasi odšla domov :) Nepozabna izkušnja, ki mi bo zavedno ostala v spominu. In to je to kar šteje, kajne? Spomini.. Doživetja.. Izkušnje.. Da se zaradi straha ali drugih razlogov ne bojimo doživeti novih, boljših stvari :) Nikoli ne vemo, kdaj bi to obžalovali ;) 

In še nekaj utrinkov s koncerta: 

Ena fotka z bencinske na poti na koncert (hvala majstor na bencinski - Slovenec)

Ob vstopu v dvorano ;)
Outfit: 
Škornji: Bella Ptuj
Jeans: Tally Weijl
Zebra print daljša srajčka: H&M
Faux Leather jakna: New Yorker

With my schwester :P 

Logo <3

 Prva pesem za zaveso ;)

Care :)

Scena za dol past :)

Ryan :)

Nič, lepo se imejte, upam, da čudežno dobim malce več navdiha, gradiva je polno ;) Lepo se imejte, čaw čaw ;)

Love ya, Marcela

Komentarji

  1. ohh zdej sem pa čisto jealous xD js bi šla tut :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ti priporočam za drugič! Res so top :)

      Izbriši

Objavite komentar