Dvorec Trebnik

Pozdravček vsem! 

Dvorec Trebnik me je konec decembra lepo presenetil s čudovitim paketom, v njem pa so se skrivale štiri super stvari; tuš gel, masažno olje, arganovo mazilo in knjiga.
Ker še nisem nikoli preizkusila njihovih izdelkov, sem bila paketa zelo vesela. Ne vem kako, ampak uspelo jim je vključiti meni najljubše vonje.




1. Tuš gel pomaranča
Ima zelo prijeten vonj, lahek nanos in pusti lep občutek na koži. Ne potrebuješ ga veliko, kar je dodaten plus.



Opis spletne strani:
Negovalni gel za tuširanje s sadnim vonjem pomaranče kožo nežno očisti in jo prijetno nadišavi. Obogaten je z eteričnim oljem pomaranče, ki kožo pomirja in jo neguje. Primerno za vse vrste kože.
Cena: 2,99€

2. Masažno olje vanilija
Meni najljubše, saj res obožujem vonj vanilije. Olje pusti res lep občutek na koži in pomirja. Kot rečeno, je namenjeno masaži, ker pa je moj Lord - čivava izredno žleht psiček, pa me je popraskal po trebuhu in mi pustil lepo črto, ki sem jo želela čim bolj navlažiti, zato sem si vsak večer vtirala to olje in se je super obneslo! Edini minus je ta, da ob enem potisku gre ven preveč vsebine izdelka. 



Opis spletne strani:
Masažno olje s sladkim vonjem vanilije kožo nežno odišavi. Obogateno je z mandljevim oljem, ki daje koži prožnost in mehkobo. Vsebuje olje mareličnih pečk, ki je bogato z vitaminoma A in E. Kožo hrani, mehča in ji pomaga pri regeneraciji.
Cena: 10,79€

P.S. hvala dragemu, da sem imela priložnost preizkusiti to olje tudi ob masaži - no o tem, da je super bi verjetno on vedel več povedati kakor jaz ;) 

3. Arganovo mazilo
Še en pohvale vreden izdelek. Super je, kar je potrdila tudi sestra, ki ga je uporabila za roke in obnohtno kožico, za kar pravi, da se odlično obnese. Tudi meni je top in ga redno uporabljam.



Opis spletne strani:
Negovalno mazilo vsebuje arganovo in mandljevo olje, ki sta bogata z antioksidanti in vitamini. Arganovo olje deluje regenerativno in tonično ter ohranja elastičnost kože. Pridih eteričnega olja limona daje občutek svežine.
Cena: 7,69€

4. Knjiga o lepoti, staranju in estetski kirurgiji
Ravno včeraj sem jo načela. Priznam, da sem mislila, da je neka knjiga s plitvo vsebino, vendar ko jo začneš prebirati, vidiš, da ima globji pomen in mi je zaenkrat res zanimiva. Priporočam! 
Cena: 29,90€



Še enkrat hvala Dvorcu Trebnik za čudovito presenečenje, vsi izdelki so perfekcija in gotovo jih bom priporočila drugim in si še sama kaj kupila.

Povezava do spletne strani Dvorca Trebnik: KLIK :)
P.s. njihovi izdelki so na voljo tudi v trgovinah Mercator! :) 

Socialna omrežja:
Snapchat: Marcelica
Instagram: MarcelaAnzel
Facebook: NaturallyMarcela


Love ya, Marcela xoxo








Komentarji

Objavite komentar