Kylie cosmetics

Hejla! 

O moj bog, od septembra že imam Kylie mat tekočo šminko in gloss, ampak očitno nisem našla časa/volje za to, da bi pofotkala in opisala svoje mnenje. 

Review: 


Kupila sem dva izdelka:

*Kylie matte liquid lipstick - KOKO K 
*Kylie gloss - SO CUTE

Cena mat šminke je bila 17$, glossa pa 15$. Seveda je potrebno prišteti še poštnino, ki je takrat znašala le 5$, saj je bila neka akcija za mednarodne nakupe (po redni tarifi je poštnina 14,95$). Torej skupaj 37$ + seveda naša preljuba carina, ki znaša 22% od zneska nakupa - brez poštnine (torej cca. 7€). Naj vas opomnim, da pri znesku do 22€ ni carine, med paketom, vrednim med 22-150€ plačate davek - ki je 22%, pri zneskih, večjih od 150€ pa plačate ob davku tudi carino. 

Ne glede na ceno, sem bila odločena, da to nabavim, še posebej, ker je takrat bilo toliko govora o njih. Pa so vredne vsega buma, ki je nastal, ali je to bil le dober marketinški nateg?

Naj vam najprej opišem oba izdelka. 

EMBALAŽA: 
Oba sta v enakih škatlah, kjer piše Kylie cosmetics, barva ustreza šminki, ki je v njej. 

VSEBINA: 
3,25ml - KOKO K 
2,60ml - SO CUTE

OBSTOJNOST:
Koko K - mat tekoča šminka je res zelo obstojna, saj sem jo večkrat preizkusila - vmes sem jedla, pila in tudi kiss-proof je (malce za šalo, malce zares). 
SO CUTE gloss je seveda kot vsak drug gloss, kakor hitro pridete v stik s čem (hrano/pijačo), bo potreben nov nanos. Definitivno ni kiss-proof, če se poljubite s tem glossom, kar pričakujte tečnarjenje - haha. 

APLIKATOR:
Gloss se aplicira s čopičem na aplikatorjem (dokaj natančen nanos, morda zajame malce preveč produkta), medtem ko se Koko K nanaša z aplikatorjem, ki je kot nekakšna gobica? - pojma nimam, kako bi ga poimenovala. 

VONJ:
Oba imata dokaj močan vonj, dišita pa kot vanilija ali nekakšna tortica. V glavnem, sladek vonj.

Da ne bom samo opisovala, pa še si oglejte fotke (p.s. odtenek v živo je malce drugačen kot na fotkah)

Koko K zgoraj in So Cute gloss spodaj (fotkano z bliskavico in brez):



So cute gloss - naj omenim, da je popoln, če ga nanesemo preko šmink.


Koko K:




Naj še odgovorim na zgornje vprašanje - je nateg ali se splača? Definitivno so kvalitetni izdelki, vendar pa menim, da malce precenjeni (še posebej, če dodamo poštnino), kajti za to ceno dobimo duplikat v podobnem odtenku kakšne druge znamke. 

So vam všeč? Ste že preizkusile kakšno njeno ličilo? Jaz trenutno komaj čakam na pošiljko KKWxKylie in ko pride, vam TAKOJ pokažem (in ne čez pol leta).



Lepo bodite! 

Marcela xoxo




Komentarji

  1. it's so chic and fancy; Beautiful shades.

    OdgovoriIzbriši
  2. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar